Roland Toussaint Personal Coach
Dames Jolinkweg 84
7051 DL Varsseveld
T: 06 15 83 73 37
E:
KvK: 76044513

 

Over mij

Ik ben Roland Toussaint, geboren op 26 februari 1964 en getrouwd met Yvonne Weening. We hebben 2 volwassen kinderen, Nick (1998) en Yanne (1999).

Ik heb in de diverse werkvelden mijn NLP en provocatieve opleiding in de praktijk kunnen brengen waardoor ik een meer praktische insteek heb gekregen in het helpen van anderen.

Vanwege mijn fietspassie heb ik de mogelijkheid gehad om met mensen met een beperking de Mont Ventoux op te fietsen, hier is voor mij het bewijs geleverd dat lichaam en geest tezamen heel veel aan kunnen. Dit is van mij dan ook de reden om oplossingen te vinden in het bewegen (wandelen of eventueel fietsen), hierdoor worden zowel lichaam als geest geprikkeld om samen te werken en kan er draagvlak ontstaan voor en in de oplossing.

Mijn passie ligt bij het fietsen en in het delen van mijn ervaringen waardoor anderen ook hun eigen regie kunnen en mogen gaan voeren en daardoor het geluk weer bij zich kunnen dragen. Voor mij is passie een energiebron die bijna onuitputtelijk is.